Öne Çıkanlar Emeklilere şehirler arası otobüslerde yüzde 20 indirim yapılacak İl İl hava durumu lig yarışı Sahte kozmetik ürünleri ve güneş kreminde ambalaja dikkat edilmesi uyarısı FETÖnün mahrem imamı 7 sene sonra Sancaktepede yakalandı

Bu haber kez okundu.

22 ilde DEAŞ operasyonu: 47 gözaltı

Bakan Yerlikaya'nın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya göre; Cumhuriyet başsavcılıkları ile Jandarma Genel Komutanlığı Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde, 22 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik son 2 haftadır devam eden 'Gürz-48' operasyonlarında 47 şüpheli yakalandı.

Operasyonlar sonucu, çok sayıda örgütsel doküman ve dijital materyal ele geçirildi. Şüphelilerin; DEAŞ terör örgütüne üye oldukları, terör örgütüne yardım ettikleri ve örgüte finans sağladıkları, sosyal medya hesapları üzerinden DEAŞ terör örgütünün propagandasını yaptıkları tespit edildi.

kaynak:dha

Anahtar Kelimeler:
ülkemhaberajansı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.